Nieuws Plus Autoschade houdt medewerkers betrokken en gemotiveerd

Hoe breng ik mijn organisatiestructuur in kaart? Werkoverleg voeren, is daar behoefte aan en wat levert mij dit op? De planning, hoe verloopt dit? Maar ook, hoe denken de medewerkers over onze organisatie, wat gaat er goed en wat kan er beter? Hebben de medewerkers hierover zelf ideeën? Hoe verloopt de samenwerking met elkaar, zijn ze tevreden in hun functie en is er ontwikkelingsbehoefte?

Jeanine de Vries, OOC HR adviseur, ‘samen met Stefan heb ik een plan van aanpak opgesteld en hebben we met alle medewerkers evaluatiegesprekken gehouden. Uit deze gesprekken is een adviesrapport gekomen. Deze adviezen en de toekomstplannen zijn gepresenteerd aan de medewerkers. Het betrekken van de medewerkers bij de organisatie doelstellingen is door iedereen zeer gewaardeerd. Met hun inbreng wordt ook daadwerkelijk iets gedaan!’

‘Voor het aankomende jaar staan op de planning om een takenmatrix in kaart te brengen en de interne communicatie te verbeteren. Hiervoor wordt een workshop op maat gemaakt. Ook wordt gewerkt aan de persoonlijk ontwikkeling van medewerkers door technische trainingen en cross-training het “leren van elkaar” ‘, aldus Jeanine.

Stefan en Jeanine kijken er naar uit om, samen met VOC, de doelstellingen tot uitvoering te brengen.


Nieuwsoverzicht